Belgium: +32 (0)2 306 72 17 • The Netherlands: +31 (0)306 966 234 info@carbomat.be

Een bedrijf dat doordenkt

Carbomat Group is opgericht in 2006 als innovatief distributeur/invoerder met als doelstelling op een andere manier samen te werken met de professionele installateur en de bedrijfswereld op vlak van ondersteuning en bevoorrading

klik hier voor meer info

• Ontdek nieuwe producten en krijg professioneel advies van onze leveranciers
• Interessante infosessies
• Avondbuffet
• Maak kans op mooie prijzen!

Wanneer?
Vrijdag 14 september 2018, doorlopend vanaf 13u

• Waar?
Felix Roggemanskaai 7b, 1501 Buizingen (Halle)

Deze opendeurdag is georganiseerd voor professionele installateurs
Schrijf u hier nu in voor 31 augustus 2018

(inschrijving = verplicht: gelieve door te geven met hoeveel personen u aanwezig zal zijn met vermelding aanwezig gedurende dag of aanwezig gedurende dag + avondfeest)

“We streven er steeds naar om bijna uitsluitend te werken met Europese producten van topkwaliteit.

Onze aankopers zijn dan ook permanent op zoek naar de laatste technologische innovaties in deze dynamische sector.”

Eddy mespreuve

CEO, Carbomat Group

Gestaafd op meer dan 20 jaar ervaring en stevige relaties in de markt is Carbomat uitgegroeid tot één van de meest succesvolle familiebedrijven in België.

Carbomat Belgie heeft  verschillende (internationale)  afdelingen en dochterbedrijven zoals Carbomat Tech, Carbomat Eco, Carbomat Verlichting & PV distri.

Logistiek/Voorraad

Onze kracht is om te beschikken over een grote voorraad zodat we onze klant steeds tevreden kunnen stellen. Met een voorraad en een ver doorgedreven automatisatiesysteem streven we er naar om onze klanten snel en accuraat te beleveren.

Trainingen

Met een aparte trainingsafdeling binnen de Carbomat Group zijn onze opleidingen één van onze succesfactoren. Sinds de oprichting in 2006 hebben reeds meer dan 4000 installateurs een interne training gevolgd en zijn de Carbomat opleidingen uitgegroeid tot een begrip in de markt. Dankzij deze opleidingen kunnen de installateurs het verschil maken in een zeer competitieve markt.

Service/ondersteuning

Sinds de oprichting is technische ondersteuning een prioriteit. Door een team van ingenieurs worden onze klanten bijgestaan in de berekening en de opvolging van al hun projecten. Daarnaast bieden wij, dankzij een hecht team van professionele medewerkers, iedere klant een flexibele en gepersonaliseerde service aan..

NIEUWS

Installateurs merken positief effect zonnekaart

Vorige week lanceerde het Vlaams Energieagentschap de zonnekaart. Dit is een online toepassing die een eerste inschatting geeft over de geschiktheid voor zonnepanelen of zonneboilers van de meer dan 2,5 miljoen daken in Vlaanderen. De toepassing is een...

read more
CARBOMAT GROUP
Een bedrijf dat doordenkt